Voor ieder die een dierbare verloren heeft

Saying Good bye

Terugblik kinderen en volwassenen

Iedereen weer goed thuis aangekomen en volop aan het nagenieten.
Tijd om na te denken en te overlopen hoe ons rouwkamp en rouwweekend was.

Zoals ieder jaar opnieuw stellen we vast dat we geen woorden kunnen geven aan het gevoel dat we meenemen naar huis.  De verbondenheid, liefde en warmte is niet te omschrijven.
Je brengt vreemde kinderen en volwassenen samen, niemand kent elkaar en iedereen komt aan met een bang hartje omdat ze niet weten wat er zal gebeuren in de loop van de week of het weekend.

Maar iedereen gaat naar huis met een onbeschrijfelijk gevoel van vriendschap en verbondenheid.  Mensen die je steunen, mensen die je begrijpen en een team die onvoorwaardelijk er is in de toekomst.

Dit alles met dank aan de vele vrijwilligers van Saying Goodbye.  Leiding, therapeuten en kookploeg vormen samen een front van professionaliteit en onvoorwaardelijke vriendschap.  Elk zijn ze een schakel in deze mooie vzw.
Als stuurgroep zijn we dagelijks dankbaar voor de steun dat we krijgen.

Nu weer aan de slag want op 6 mei is er benefiet te Kortrijk – Frans Kinderkoor, in juni hebben we onze ontmoetingsdag en de inschrijvingen zijn volop bezig voor ons rouwkamp (10 jaar tot 20 jaar) in augustus (12 tot 19 aug.)

 

 

Deel dit ook met je vrienden!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *