Voor ieder die een dierbare verloren heeft

Saying Good bye

Bestuur

De Bue Aurélie

Héla,
Mijn naam is Aurélie en velen van jullie kennen mij waarschijnlijk als de dochter van Fietje (Frédérique), naast mijn betrokkenheid bij de VZW werk ik als psychiatrisch verpleegkundige.
Sinds de opstart van de VZW ben ik actief betrokken bij onze kampen. Ik begon als leiding, vervolgens sloot ik me aan bij de groep therapeuten, en nu maak ik deel uit van het bestuur als dagelijks bestuurslid.
Enkele jaren geleden ben ik helaas zowel mijn vader als mijn nonkel verloren aan zelfdoding. Deze persoonlijke ervaring heeft mij een dieper inzicht gegeven in het belang van ons werk en de ondersteuning die we bieden aan onze jongeren.

Dagelijks bestuurslid
aurelie@saying-goodbye.be
0477 39 55 46

Simon Bulcaen

Hoi!
Ik ben Simon Bulcaen!
Reeds 2 jaar maak ik deel uit van het bestuur van VZW Saying Goodbye/ Papillon, met tonnen ervaring binnen het jeugdwerk wil ik onze deelnemers naast de therapie nog tal van andere fantastische momenten laten beleven. Daarnaast tracht ik de organisatorische ruggengraat van ons bestuur te zijn. Zelf werk ik als technisch adviseur binnen het onderwijs en studeer ik bestuurskunde en publiek management aan de Universiteit van Gent.

Dagelijks bestuurslid
simon@saying-goodbye.be
0496 71 28 35

Frederique Vanassche

Trotse moeder van een dochter en een zoon. Op 10 jarige leeftijd ben ik jammer genoeg mijn moeder verloren, met dit verlies ging ik aan de slag als puber en dit verlies bepaalde wie ik nu ben als persoon. Slachtofferbejegenaar, rouwtherapeut en oprichter van deze prachtige VZW.

Algemeen bestuurslid
frederique@saying-goodbye.be
0472 73 24 77

Stefanie Desmet

Hallo,
Mijn naam is Stefanie Desmet, mijn papa is gestorven toen ik 14 jaar was. Alhoewel ik heel veel mensen rond mij had heb ik mij in die periode toch vaak alleen gevoeld. Daarom wil ik nu als bestuurslid van onze VZW graag een lichtpuntje zijn voor alle kinderen en jongeren die een dierbare verloren zijn. Hen helpen en steunen, maar vooral laten zien dat ze niet alleen zijn met hun verdriet en gemis.

Algemeen bestuurslid
stefanie@saying-goodbye.be
0468 12 46 48