Voor ieder die een dierbare verloren heeft

Saying Good bye

Rouwkamp April (6 tot 10 jaar)

Zo het weekend met gezinnen was meer dan geslaagd.  Onze gezinnen gaan naar huis met een schatkist vol tips maar vooral met verbondenheid en veerkracht binnen het gezin.

Nu starten we terug met de voorbereidingen van ons rouwkamp voor kinderen van 6 tot 10 jaar.  We verblijven op een boerderij te Veurne waar we iedere morgen worden ontwaakt door de dieren die er verblijven.  Samen met de therapeuten en onze groep monitors gaan we aan de slag om op een creatieve manier de thema’s rond rouw bespreekbaar te maken.

Troost, herinneringen, angst, verdriet, gemis, … gaan de kinderen samen gaan verkennen  met onze therapeuten.  Maar ook verbondenheid, vertrouwen, veerkracht wordt samen met onze monitors op speelse manier binnen gebracht op rouwkamp.

Om de kinderen te laten stilstaan bij hun innerlijk gevoel zal iedere morgen yoga worden voorzien.  We gaan op stap met maximaal 30 kinderen.  Voor de gezinnen die interesse hebben geef gerust een seintje en we komen langs voor een intake gesprek.  Dan nog staat het jullie vrij om mee te gaan op rouwkamp.  inschrijvingen via info@saying-goodbye.be

Deel dit ook met je vrienden!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *