Voor ieder die een dierbare verloren heeft

Saying Good bye

Rouwkamp April 2018

Fantastische gevoel

19 kinderen elk met hun rugzakje gaan de uitdaging aan op rouwkamp.
Dag 3 op ‘De Boerderie’ te Beauvoorde en we genieten met volle teugen. Het is wonderbaarlijk om te zien hoe de kinderen evolueren.
Elk kind staat stil bij zijn stukje verdriet rond rouwverwerking.  Ze luisteren, voelen en maken de thema’s bespreekbaar.  Met een lach en een traan luisteren ze hoe andere vriendjes hier mee omgaan en leren ze vooral stil staan met wat het voor hun betekent om iemand dierbaars te moeten missen.

Gisteren was het een drukke dag voor iedereen want Tina Maerevoet (Pauline van serie Thuis) volgde een hele dag mee.  Spel en therapie, niets was haar teveel.  Ze sprak hoe het was voor haar en welke bewondering ze had voor de kinderen hier op ons rouwkamp.  Met grote vreugde mochten wij vernemen dat ze ook voortaan meer zal deel uitmaken van het team en een steun zal zijn voor onze kinderen.

Zangeres Jennifer Berton genoot met volle teugen van de kinderen en besloot dan ook om donderdag een  mini concert te houden voor het volledig team.  Wat was de vreugde groot van de kinderen om te weten dat zoveel mensen hun een warm hart toedragen.

Als bestuur willen wij ook de mensen bedanken van Boven De Wolken.  De foto’s zijn gewoon subliem en een grote meerwaarde voor de ouders en familie van onze kinderen.

Zo nu weer aan de slag.  Vandaag gaan we voor het thema ‘Emotie’.  Welke emoties zijn er aanwezig bij elk van ons en hoe kunnen zij hier actief mee aan de slag als kind.

Vele groetjes van uit Beauvoorde

xxxx

 

 

 

Deel dit ook met je vrienden!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *