Voor ieder die een dierbare verloren heeft

Saying Good bye

Nieuwe activiteiten in de toekomst

Als vereniging is ons doel om te blijven groeien.  Nog een betere ondersteuning bieden voor de mensen die iemand verloren zijn.  Luisteren wat de noden zijn van de nabestaanden, waar zij steun kunnen uit halen en hoe wij hier een betekenis kunnen zijn.

Om te starten hebben we het bestuur moeten uitbreiden.  Carine en Hans zullen zich vooral nu focussen op hun expertise en dit binnen brengen binnen de vzw.  Tom zal samen met Stefanie nog meer ondersteuning brengen binnen onze groep van jeugdmonitors.  Prachtig om te zien hoe we evolueren en krachten samenbundelen.

We willen nu vooral aandacht geven aan onze jongvolwassenen vanaf 20 jaar.  Daar was vooral de vraag om een weekend te organiseren waar ze iets heel actief kunnen doen.  Waar ze door sport en therapie hunzelf tegenkomen op positieve manier, hunzelf een stuk terug vinden na het verlies van hun dierbare.

Tijdens het netwerken met andere mensen was er een organisatie die hieraan wou deelnemen, hun schouders onder dit weekend plaatsen en er iets spetterend van wil maken voor de jongvolwassen.  Avontuur zal het zeker worden met zo’n team in ondersteuning.  Een team waar ik persoonlijk nog werk wil van maken om de betekenis van rouw binnen te brengen en hoe ze hierin een grote betekenis kunnen zijn.

Maar hier stopt het niet bij, ook onze kinderen en jongeren zullen nog een leuke dag mogen beleven met dit prachtig team.

Meer info zal nog volgen naar de data’s en de inschrijvingen.

Indien er mensen zijn die nog ideeën hebben of locaties die we kunnen gebruiken, laat het ons weten via mail -info@saying-goodbye.be

Deel dit ook met je vrienden!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

2 reacties op “Nieuwe activiteiten in de toekomst”

  1. Martijn schreef:

    Mooie organisatie. Bedankt!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *