Voor ieder die een dierbare verloren heeft

Saying Good bye

Jaarprogramma 2019-2020

 

 

 

Hey iedereen,

Na het geslaagde rouwkamp van augustus zijn we weer volop bezig met de planning voor komende activiteiten.

Graag geven wij een klein overzicht van ons jaarprogramma.  Indien mensen zich willen inschrijven, neem contact op via info@saying-goodbye.be en we komen langs voor intake gesprek (zonder verdere verplichtingen).

Folders zijn in aanmaak en komen binnenkort online op de website.

 • Outdoor weekend – vrijdag 29 november 2019 tot zondag 1 december 2019
  Waar: CenterParcs Erperheide
  Prijs: 190 euro
  Inschrijvingen: info@saying-goodbye.be
  Aantal: momenteel nog 8 plaatsen vrij
  Omschrijving: We praten uren met mensen die ons willen steunen maar komen vaak niet tot bij de pijn, de essentie. We blijven op een veilige grens van de grote wonde aan ons hart die bloed. Rationeel hebben we alles onder controle maar beetje per beetje schreeuwt ons lichaam om aandacht en zorg. Vermoeidheid, slapeloze nachten, prikkelbaar humeur, verlies van concentraties,… Noem maar op, herkenbaar?
  Neem die tas en ga mee met ons op weekend, neem de uitdaging aan en luister naar je lichaam. Zoek jouw eigen grens op en laat emoties vrij binnen een veilige omgeving van liefde en zorgzaamheid.
 • Weekend gezinnen – Vrijdag 21 februari tot zondag 23 februari 2020
  Waar: Nog nader te bepalen
  Prijs: 190 euro
  Inschrijvingen: info@saying-goodbye.be
  Omschrijving: Tijdens het rouwweekend voor volwassenen en kinderen staan vertrouwen, veerkracht en onderlinge steun centraal tussen ouder en kind.  Een weekend om je verlieservaring te leren delen met je kind en aan te voelen hoe jullie elkaar kunnen ondersteunen bij moeilijke momenten. Hier mag jouw verlies ten volle bestaan en zijn wij er voor jullie.
 • Weekend volwassenen – Vrijdag 3 april tot zondag 5 april 2020
  Waar: De Boerderie te Veurne
  Prijs: 190 euro
  Inschrijvingen: info@saying-goodbye.be
  Aantal: max. 20 pers.
  Omschrijving: Onder begeleiding van ervaren therapeuten en een yogadocente wisselen groepsgesprekken, yoga en groepsactiviteiten elkaar af. Tevens is er ruimte voor een vrije wandeling of een rustmoment voor jezelf.   Een weekend om je eigen verlieservaring volledig aanwezig te laten zijn zonder te denken dat je anderen hiermee belast. Hier mag jouw verlies ten volle bestaan en zijn wij er voor jullie.
 • Rouwkamp kinderen (lagere schoolkinderen) – zondag 5 april 2020 tot vrijdag 10 april 2020
  Waar: De Boerderie te Veurne
  Prijs: 175 euro
  Inschrijvingen: info@saying-goodbye.be
  Aantal: max 30 kinderen
  Omschrijvingen: Onder begeleiding van ervaren therapeuten, een yogadocente en jeugdleiding wisselen speltherapie in groep, kinderyoga en ontspanningsactiviteiten elkaar af. We beginnen de dag al zingend en dansend waarna we een lekker ontbijt nemen om energie op te doen. De kinderen worden in kleinere groepjes verdeeld die het hele kamp hetzelfde blijven. Met hun eigen groepje hebben de kinderen afwisselend kinderyoga, speltherapie en ontspanningsactiviteiten.
 • Rouwkamp jongeren (vanaf 12 jaar) – Augustus 2020
  Waar: ’t Driege te Opoeteren
  Prijs: 180 euro
  Inschrijvingen: info@saying-goodbye.be
  Aantal: max 50 kinderen
  Omschrijvingen: Dagelijks wordt in de groepstherapie onder begeleiding van therapeuten creatief gewerkt rond thema’s als verdriet, gemis, boosheid, herinneringen, draagkracht enz. Tijdens de spelmomenten met jeugdleiding komen weerbaarheidsoefeningen, groepsactiviteiten waarin ‘kracht en verbinding’ centraal staan aan bod alsook veel lachen en plezier maken.

Lieftallige groetjes vanwege het voltallig team.

Deel dit ook met je vrienden!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *